[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Amor per les nostres mascotes

Simba Pets neix despr√©s d’una vida al costat de les nostres mascotes, compartint amb elles experi√®ncies, alegries, tristeses, malalties, cures, … entenent que l’alimentaci√≥ dels nostres amics √©s tan important com la nostra pr√≤pia.

Busquem la millor alimentaci√≥ que hi ha al mercat internacional per fer-la arribar als nostres clients, amb una finalitat: que les nostres mascotes gaudeixin de salut i energia, propietats que nom√©s els millors ingredients poden oferir-los. La millor selecci√≥ de productes garanteix salut i benestar als nostres amics de quatre potes, prevenint malalties que avui, pel nostre estil de vida, s√≥n comuns en la nostra societat. La nostra traject√≤ria en el m√≥n dels animals de companyia i el mercat de l’alimentaci√≥ natural, acompanyat d’un equip veterinari expert en alimentaci√≥ i salut, ens permet oferir marques de la m√©s alta qualitat, confeccionades amb els millors ingredients i els m√©s estrictes est√†ndards de producci√≥.

El nostre equip est√† format per persones compromeses i apassionades pels animals i el seu benestar. Aportem solucions, avan√ßant-nos a les necessitats del mercat, en nutrici√≥ i complements, col¬∑laborant estretament amb els nostres clients per aconseguir millorar la qualitat de vida de les nostres mascotes, perqu√® … “compartir la teva vida amb la d’una mascota √©s un fet voluntari que implica comprom√≠s i sacrifici “. El nom “Simba” √©s un homenatge al meu primer gos, que va ser un campi√≥, un campi√≥ sobretot com a company.

El nostre principal valor com a empresa

0%

HONESTEDAT

Amb nosaltres mateixos100%
100%
Amb els clients100%
100%
Amb els animals i el medi ambient100%
100%

Portem a terme el nostre principal valor amb l’entusiasme i comprom√≠s reconegut pels nostres clients.

Amb nosaltres mateixos … fem de “les nostre passi√≥, el nostre treball”.

Amb els nostres clients … oferim una gamma productes amb un bon marge i rotaci√≥ per fer cr√©ixer el seu negoci.

Amb els animals i el medi ambient … totes les nostres marques compleixen els m√©s alts est√†ndards i certificacions internacionals de no experimentar amb animals i el respecte pel medi ambient.

Menu