Amor per les nostres mascotes

Simba Pets neix després d’una vida al costat de les nostres mascotes, compartint amb elles experiències, alegries, tristeses, malalties, cures, … entenent que l’alimentació dels nostres amics és tan important com la nostra pròpia.

Busquem la millor alimentació que hi ha al mercat internacional per fer-la arribar als nostres clients, amb una finalitat: que les nostres mascotes gaudeixin de salut i energia, propietats que només els millors ingredients poden oferir-los.
La millor selecció de productes garanteix salut i benestar als nostres amics de quatre potes, prevenint malalties que avui, pel nostre estil de vida, són comuns en la nostra societat.
La nostra trajectòria en el món dels animals de companyia i el mercat de l’alimentació natural, acompanyat d’un equip veterinari expert en alimentació i salut, ens permet oferir marques de la més alta qualitat, confeccionades amb els millors ingredients i els més estrictes estàndards de producció.

El nostre equip està format per persones compromeses i apassionades pels animals i el seu benestar.
Aportem solucions, avançant-nos a les necessitats del mercat, en nutrició i complements, col·laborant estretament amb els nostres clients per aconseguir millorar la qualitat de vida de les nostres mascotes, perquè … “compartir la teva vida amb la d’una mascota és un fet voluntari que implica compromís i sacrifici “.
El nom “Simba” és un homenatge al meu primer gos, que va ser un campió, un campió sobretot com a company.

El nostre principal valor com a empresa

0%

HONESTEDAT

Amb nosaltres mateixos100%
100%
Amb els clients100%
100%
Amb els animals i el medi ambient100%
100%

Portem a terme el nostre principal valor amb l’entusiasme i compromís reconegut pels nostres clients.

Amb nosaltres mateixos … fem de “les nostres passió, el nostre treball”.

Amb els nostres clients … oferim una gamma productes amb un bon marge i rotació per fer créixer el seu negoci.

Amb els animals i el medi ambient … totes les nostres marques compleixen els més alts estàndards i certificacions internacionals de no experimentar amb animals i el respecte pel medi ambient.

Menu