Associacions

Col路laboraci贸 com a filosofia

L’amor i la passi贸 pels animals s贸n part de la filosofia de Simba Pets que cada dia es compromet a assegurar el seu benestar no nom茅s subministrant productes naturals de la m茅s alta qualitat sin贸 amb iniciatives per ajudar-los i protegir el vincle que comparteixen amb l’home.

Per aquesta ra贸 col路laborem estretament amb entitats sense 脿nim com s贸n :

NEWFYWATER

Newfywater

La seva comesa

Entitat sense 脿nim de lucre inscrita en el Registre d’Entitats del Departament de Just铆cia de la Generalitat de Catalunya, amb el CIF G55649875 i creada al gener de 2014.

Els fins que marquen l’acci贸 de l’organitzaci贸 :

  • Fomentar totes aquelles iniciatives que serveixin per millorar la conviv猫ncia i la integraci贸 dels gossos a la societat.
  • L’eliminaci贸 de les situacions de maltractament i crueltat sobre els gossos.
  • Motivar la tinen莽a responsable de mascotes canines i la conscienciaci贸 de la societat per aconseguir el respecte per aquests 茅ssers vius.

En imatges

Federaci贸 Espanyola Gossos de rescat i recerca

FEPBYR

Som …

Una organitzaci贸 humanit脿ria sense 脿nim de lucre, especialitzada en la recerca i localitzaci贸 de persones extraviades b茅 per malaltia, p猫rdues ordinaris o recuperaci贸 de cossos i persones sepultades per cat脿strofes naturals, terratr猫mols, riuades, allaus etc, etc.
Cooperaci贸 nacional i internacional en mat猫ria de formaci贸, qualificaci贸 i participaci贸 d’equips canins de recerca i localitzaci贸 en situacions extremes, amb diferents organitzacions ja siguin de car脿cter privat i o governamental.

En聽acci贸

Menu