Especialistes en nutrició natural

Penso natural monoprotéico per a gossos i gats, perquè per als nostres millors amics només volem la millor alimentació.

Sens dubte el primer és tenir el coneixement i l’experiència necessària per poder oferir excel·lents productes. D’acord amb un únic objectiu: distribuir aliments sans i equilibrats que contribueixin de manera saborosa en el benestar dels nostres petits i grans amics. Pinsos monoprotéicos, holístics, especialment indicats per a dietes veterinàries i tractaments d’al·lèrgies.

Una selecció de productes amb ingredients naturals, carn, peix, verdures i carbohidrats simples i complexos. Sense additius ni conservants artificials i de la més alta qualitat. Receptes senzilles, saboroses, cuinades a el vapor.

Així són els nostres productes, pinso natural per a les nostres mascotes, gossos i gats.

Treballem només amb els millors productors de pinsos naturals, triant acuradament les matèries primeres. Comptant a més amb les tecnologies més avançades per garantir la màxima qualitat en la producció, manipulació, envasat i transport. És per això pel que tenim plena confiança i dipositem tots els nostres coneixements, motivació i millor fer, perquè els nostres clients al seu torn estiguin tranquils i tinguin plena convicció de treballar amb nosaltres.

No et perdis els nostres concursos, promocions i felicitacions a les xarxes socials: Facebook, Twitter e Instagram.

Catàlegs

Mr. Pet Primordial

Descargar

Crockex Wellness

Descargar

Monge VetSolution

Descargar

Monge SuperPremium

Descargar

Dogo Pets Care

Descargar
Menu